Schoonheidskoffer voor Rhinoplastie

gaming

Schoonheidskoffer voor Rhinoplastie

beautycase

Een beautycase, soms ook reistas genoemd, is meestal een kleine handbagage voor make-up en persoonlijke hygiëneartikelen. De naam is afkomstig van het gegoten plastic omhulsel en de gewone inhoud. Maar afgezien van de inhoud is het meer dan alleen een reistas. Het biedt een gemakkelijke en handige methode voor het verpakken van persoonlijke hygiëneproducten en andere verzorgingsartikelen die u niet wilt vergeten tijdens het reizen.

Sommige reizigers die een neuscorrectie-operatie hebben ondergaan, kiezen ervoor om een reis beautycase bij zich te dragen. Zo hebben ze gemakkelijk toegang tot een zoutoplossing, neusspray, wattenbolletjes, ontstekingsremmende gel, zoutoplossing, zoutdruppels, wattenstaafjes, een schaar en andere artikelen voor neuscorrectiechirurgie. Bij sommige etuis wordt ook een lippenbalsem geleverd. Deze maken het gemakkelijk om vocht aan te brengen op de huid na het ondergaan van een neuscorrectie. Ze kunnen erg praktisch zijn voor patiënten die vaak een neuscorrectie ondergaan en voor mensen die niet altijd een lippenbalsem of ander verzorgingsproduct bij de hand hebben.

Het etui is niet alleen klein en compact genoeg om in een handtas te passen, het heeft meestal ook een binnenvakje waarin neuscorrectie-instrumenten en steriele gaasjes kunnen worden geplaatst. Sommige modellen hebben ook een kleine uittrekbare slang voor het meenemen en opblazen van neusinjectoren, spuiten, neussprays en andere neuscorrectiemiddelen. Dit slangetje wordt weggestopt achter een klepje van de tas. Dit type tas is het meest ideaal voor patiënten die vaak neuscorrectie-operaties ondergaan. Dit model is zeer nuttig voor patiënten die verschillende soorten neuscosmetica draagbaar willen opbergen, en voor mensen die voortdurend op reis zijn. Het is ook ideaal voor mensen die contactlenzen dragen of andere producten die een constante behandeling en speciale verpakking vereisen.

Contact

gaming

Nieuwsbrief